Over ons

Toen de deuren van De Koekenbakker in november 2021 openden, kwam een droom uit: een eigen lunchroom én winkel met alleen maar lekkere, verse producten.  Als dochter van twee horecaondernemers maakte ik, Sanne Traa, als klein meisje al heel veel nagerechten. Op het Summa College in Eindhoven volgde ik later met veel plezier de opleiding tot patissier en chocolatier. Want ik ging en ga voor het beste in de banketbakkerswereld. 

Na het behalen van mijn diploma werkte ik voor verschillende toppatissiers. Ik had het er prima naar mijn zin, maar toch begon mijn ondernemersbloed te kriebelen. In 2019 zette ik de stap en begon ik met De Koekenbakker. In eerste instantie in samenwerking met de horecaonderneming van mijn ouders en sinds kort dus vanuit mijn eigen lunchroom én winkel in Lennisheuvel. En daar ben ik stiekem wel heel erg trots op.  Samen met mijn jonge én supergemotiveerde team maak ik van elke taart, elk gebakje, maar ook elke lunch of borrel een feest. Nieuwsgierig? Kom gezellig een keer langs. We hebben voor iedereen iets lekkers. 

De Koekenbakker is gelegen in Lennisheuvel.  In dit gemoedelijke kerkdorp kom je helemaal tot rust. Binnen enkele stappen bevind je je tussen de koeien en te midden van de prachtige natuur. Vanuit Lennisheuvel loop je zo het natuurgebied De Kampina in voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Bekijk lunchkaart